Hoppa till innehåll

Ha mycket kontakt!

Hej!

Något som jag tycker är väldigt viktigt inför att man ska iväg på MFS är att ha mycket kontakt med sin kontaktperson i landet man ska till. Vi har väldigt mycket kontakt med vår kontaktperson och han har hjälpt oss med många olika saker, alltifrån att svara på våra frågor till att fixa olika dokument vi behöver. Denna gången har vi även haft Zoom-möten vilket vi inte hade när vi skulle åka för två år sedan. Jag rekommenderar verkligen att ha videomöte så man får ett ansikte på personen också!

Just nu sitter jag hemma hos min pappa på västkusten och njuter av den vackra utsikten. Det känns kul att hinna träffa alla i familjen innan jag ska åka iväg.
Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!