Hoppa till innehåll

Kontaktat stakeholders

Den här veckan har vi försökt kontakta stakeholders för att fråga om de vill ställa upp på en intervju till vårt projekt. Vi behövde ha godkänt forskningstillstånd för det så det är därför vi inte kunnat gjort det tidigare. Vi har hört av oss till några olika myndigheter samt två företag. Då ingen svarade på våra mail började vi ringa runt till dem istället och vi har faktiskt lyckats boka in en intervju den 8e juni. Båda företagen hade sett våra mail och skulle vidarebefordra dem till deras chefer. Så vi hoppas på att de också vill ställa upp!

Som jag nämnt tidigare ska vi designa en Emergency Energy Module. Syftet med intervjuerna är att ta reda på möjligheterna att implementera EEM i Fiji samt vad som görs idag för att försäkra en säker energi- och vattenförsörjning efter naturkatastrofer.

Under vår tid här har vi märkt att strömavbrott förekommer ganska ofta. Så enligt vår erfarenhet verkar de ha en del problem även när det inte är någon naturkatastrof så det ska bli intressant att höra vad de säger!

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.