Hoppa till innehåll

Rugbymatch

Rugby är en väldigt populär sport i Fiji. Jag och Erika ville gärna gå på en match och idag fick vi chansen att göra det. Idag hölls nämligen sista matchen av Super Rugby Pacific i Churchill Park i Lautoka. Det var det fijianska laget Drua som mötte det Nya Zeeländska laget Chiefs. Vi gick dit tillsammans med en tjej från universitetet och hennes syster. Efter matchen blev vi bjudna på indisk mat hemma hos dem vilket var jättegott!

Poängställningen blev 35-32 till Chiefs. Även fast jag inte har någon vidare koll på reglerna i rugby så var det kul att kolla på matchen. Stämningen i publiken var väldigt härlig och det var spännande eftersom matchen var så jämn. Tack och lov var det även molnigt idag! Det är väldigt varmt här även när solen inte är framme..

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!