Hoppa till innehåll

Hej och välkomna!

Nu är det äntligen dags för mig att ta över stafettpinnen för utlandsbloggen. Så kul!

Linnéa heter jag och pluggar nu fjärde året på arkitekturprogrammet. Jag är född i Ulricehamn och pga min bakgrund som elitidrottare så har jag hunnit bo både i Göteborg, Skövde och Kristianstad. När jag kom in på min drömutbildning på KTH så kände jag att det var dags att lägga skorna på hyllan och flyttlasset gick till Stockholm. Förutom arkitektur och träning gillar jag resa, mode, fika, design och allt det där vanliga med att hänga med kompisar och familj. 

Nu 3,5 år senare är det dags för mig att åka på utbytestermin och om mindre än en vecka går flyget till Nederländerna och TU Delft. Jag är så taggad och det ska bli himla roligt att få visa er min nya vardag! Hoppas ni vill hänga med 🙂 

Ha det bäst!
/Linnéa

Bild på Linnéa med holländsk kanal i bakgrunden

Linnéa heter jag och pluggar nu fjärde året på arkitekturprogrammet. Jag kommer vårterminen 23 göra utbyte på TU Delft och flytta till Holland. Häng med på mitt äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *