Hoppa till innehåll

Långhelg!

Oj vad skönt med lite långledigt! Egentligen behöver man ju plugga typ hela tiden men kände verkligen att jag behöver passa på nu en bit innan allt börjar dra ihop sig, att verkligen vara lite ledig och samla kraft. Jag är också ganska slö på grund av pollen. Kom som en käftsmäll här och allt blommade ut på en helg. Nu är det sommar på riktigt, äntligen! Helgen bjöd också på jättefint väder!

Vi började helgen med att svenskgänget spelade volleyboll (inlåning av Ray och Nikolas) och sen planeringsmiddag inför midsommar hemma hos mig. Så nice! Midsommar kommer bli magiskt.

På torsdagen hade jag inte mycket planerat. Pluggade lite och sen gick jag och Alejandro in till stan för att gå på marknaden. Visade sig att denna torsdag inte hade någon marknad utan att det istället var ett lopp. Kul det med. Vi åkte sen till Ikea och käkade köttbullar till lunch. Hem igen för lite eftermiddagsvila och sen en lättare middag i korren bara. Torsdagen var en väldigt slö dag helt enkelt, skönt!

På fredagen mötte jag upp Jakob, Hedvig och Pontus för att åka till Den Haag. Vi tog en dag på stan och bara gick runt, tog en långlunch i solen med en flaska rose och supergod sushi! Lyx! När vi kom tillbaka till Delft var den först ett stopp på The Social hub. Vansh fyllde år så då blev det lite tårta och firande. Sen åkte jag hem och mötte upp med Alejandro, Ingrid och Paddy i min korridor. Ines i vår korre hade också födelsedagskalas så då gick vi till den och firade en stund. Kul att hänga lite med mina kompisar i korridoren utanför köket haha!

På lördagen spenderade jag och Hedvig hela dagen i smyckesverkstan. Vi köpte med lite kardemummabullar från vårt nya favoritbageri och mötte upp min vän Leona på X för att köra igång. Vi var där till 17 och jag gjorde en fin ring till Petter. Efteråt var jag återigen heeeeeelt slut. Så hem och sova haha. På kvällen invigde jag och Alejandro vår nya grill som vi införskaffat oss till korridoren. Paddy och Ines joinade oss också, väldigt trevligt.

I söndags hade som sagt Jakob kalas så hela dagen spenderades ute i solen. Efteråt hade hela korridoren gemensam söndagsmiddag i form av Barbecue. Är verkligen så glad över att vi börjat hänga lite mer vi som faktiskt bor ihop. Gillar allihop väldigt mycket! Vi snackade om en stående söndagsmiddag så hoppas det håller i sig!

Summa summarum en väldigt lugn, skön och bra helg!

Ha det bäst!
/Linnéa

Linnéa heter jag och pluggar nu fjärde året på arkitekturprogrammet. Jag kommer vårterminen 23 göra utbyte på TU Delft och flytta till Holland. Häng med på mitt äventyr!