Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 6

 • Matchmaking mellan KTH och näringslivet

  Hur ska näringslivet attrahera unga ingenjörer? Det var ämnet för dagen när KTH Företagssamverkan samlade personalansvariga från 14 företag över en tidig kopp kaffe i Kista Science Tower. Syftet med frukostmötet var att öka intresset för samarbete med KTH kring utbildning och rekrytering.

 • Framtidens utbildning utan slut

  Lärosätena ställs inför nya utmaningar när allt fler jobb försvinner i spåren av ökad datorisering. Värdet på traditionella utbildningar spås minska medan kraven på livslångt lärande ökar.

 • KTH-ingenjörer får jobb även i lågkonjunktur

  Trots turbulent konjunktur får nästan alla som tar examen från KTH jobb inom två år. Närmare 70 procent får sitt drömjobb och var tionde examinerad finns på chefsnivå. Det visar KTH:s undersökning Karriärrapport 2011.

 • KTH-studier ger jobb

  9 av 10 KTH-studenter får jobb efter avslutat utbildning. Det visar en ny rapport från Högskoleverket.

 • Arbetsmarknadsministern besökte KTH:s It-utbildning för nyanlända

  Den andra kullen studenter på KTH:s intensivkurs i it-utveckling för nyanlända har just avslutat sina studier och är på väg ut i arbetslivet. På fredagen fick de besök av arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.

 • Arbetsmarknadsdagar

  Arbetsmarknadsdagar och karriärmässor kan vara bra sätt att ta reda på mer om de företag som intresserar dig. Här listar vi de arbetsmarknadsdagar och mässor som bland annat anordnas av THS (KTH:s studentkår) och vad du ska tänka på när du deltar under en sådan dag.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22