Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • ”KTH bör hjälpa de som flytt för sina liv”

  Elisabeth Ekener Petersen, miljöforskare, uppmanar i ett mejl till rektor att KTH bidrar med hjälp ”i dessa tider med stora inflöden av flyktingar till Sverige”. – Alla måste fundera på vad de kan bidra med till medmänniskor i nöd, säger hon.

 • Förtvivlad bostadsjakt för utländska forskare

  Under ett års tid har doktoranden Zanyar bott på tre olika tillfälliga adresser. Han har skickat hundratals e-postmeddelanden, besökt alla upptänkliga bostadssajter och varit dagar ifrån att hamna på gatan. I april måste han flytta igen, men genom nystartade KTH Relocation har han nu fått ett ettårskontrakt på nästa bostad.

 • Bostad

  KTH Bostad erbjuder bostad åt utbytesstudenter, och även till mastersstudenter från utanför det europeiska ekonomiska samarbetsområdet. I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda studentrum åt nationella studenter.

 • Hitta bostad

  Välj inte bort en spännande utbildning på KTH för att du är orolig över att det är svårt att hitta bostad. Om du börjar leta så snart du kan och är kreativ i ditt bostadsletande kommer du att hitta ett boende. Kom ihåg att kollektivtrafiken gör det möjligt att studera i en del av Stockholm och bo i en annan. Leta bostad utanför centrala Stockholm där det finns många trevliga områden. Se möjligheterna i dina sociala medier. Berätta för alla att du söker bostad. Det är alltid någon som känner någon som har ett boende till dig.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22