Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

  • Jan Gulliksen om regeringens AI-satsning:

    I förra veckan meddelade regeringen att man satsar 40 miljoner kronor på fort- och vidareutbildning inom artificiell intelligens för 2018 och 2019. KTH är ett av de sju lärosäten som ingår i satsningen, som koordineras av Chalmers tekniska högskola. För KTH finns det goda förutsättningar att komma igång snabbt med verksamheten, säger Jan Gulliksen, vicerektor för digitalisering på KTH.

  • Uppdragsutbildning för företag

    KTH erbjuder både skräddarsydd och öppen uppdragsutbildning för arbetsgivare inom många olika ämnesområden såsom teknik, affärsutveckling och ledarskap. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med den kompetensutveckling och utbildning dina medarbetare behöver.

  • Fristående kurser för yrkesverksamma

    KTH erbjuder avgiftsfria kurser för kompetensutveckling inom många ämnen anpassade för dig mitt i arbetslivet. Det finns ett stort antal kurser du kan läsa på distans och med låg studietakt, så att du lättare kan studera parallellt med jobbet. De flesta kurserna vänder sig till dig som jobbar inom tekniska yrken som ingenjör eller arkitekt, men alla intresserade är välkomna att söka.

  • Kompetensutveckling för yrkesverksamma

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22