Till innehåll på sidan

Nya utmaningar för uppskattad medarbetare

Publicerad 2023-04-30

Ellen Ahlgren, hållbarhetsexpert och medarbetare på KTH Leancentrum, lämnar nu sin tjänst efter två år på KTH Södertälje. Ellen, som är kursansvarig för Sustainable Transport Systems och föreläsare i Hållbarhet i praktiken, har varit en viktig röst för hållbarhet på KTH och kommer att lämna en betydande lucka efter sig.

Efter två år på KTH lämnar Ellen Ahlgren sin anställning som hållbarhetsspecialist på KTH Leancentrum. Ellen, som har en civ.ing. från KTH inom Energi och Miljö, har arbetat på KTH Södertälje med att främja hållbarhet både för studenter och yrkesverksamma.

Under sin tid på KTH Leancentrum har Ellen varit kursansvarig för kursen Sustainable Transport Systems på 2,0 hp. Denna kurs som är specialbeställd av Scania har handlat om att öka förståelsen för hur transportsektorn kan bli mer hållbar och vad som krävs för att uppnå detta mål. Hon har också arbetat som föreläsare i kursen Hållbarhet i praktiken.

Ellen har varit en uppskattad medarbetare på KTH Leancentrum och har hjälpt många studenter och yrkesverksamma att öka sin förståelse för hållbarhet. Hennes passion för ämnet har varit en inspiration för många.

Vi önskar Ellen all lycka i framtiden och tackar henne för hennes värdefulla bidrag till KTH Leancentrum!

Tillhör: Leancentrum
Senast ändrad: 2023-04-30