Till innehåll på sidan

Open Coaching för nya idéer

Har du en idé du funderar på eller ett forskningsresultat du tror kan skapa nytta? På KTH Innovations Open Coaching får du snabb feedback på din idé och veta mer om hur vi kan hjälpa dig framåt!

Tid: On 2023-02-08 kl 11.30 - 13.00

Plats: Drop in Teknikringen 1

Språk: Engelska/Svenska

Kontakt:

innovation@kth.se

Open Coaching på KTH Innovation

Välkommen på Open Coaching på KTH Innovation! Här har du som är student, forskare eller anställd på KTH möjlighet att diskutera din idé med våra affärsutvecklingscoacher och få reda på mer om hur KTH Innovation kan hjälpa dig. 

För att vi ska kunna hjälpa dig måste kärnan i teamet kring idén bestå av nuvarande eller nyligen examinerade studenter, forskare, eller anställda på KTH.

Träffa oss den 8 februari

Tom Magnergård

Magnus Oskarsson

Den 8 februari träffar du Tom Magnergård, affärsutvecklingscoach med fokus på idéer inom hälso- och sportteknik, och Magnus Oskarsson, som jobbar med våra mentor- och investerarnätverk och hjälper team som vill rekrytera nya medlemmar. 

Hur funkar det?

Du bokar ingen tid i förväg utan droppar in när det passar dig. Vi bjuder på kaffe! 

KTH Innovations stöd är gratis och vi tar inget ägande i din idé. Det du berättar för oss är konfidentiellt. På Open Coaching kan vi hjälpa dig att komma igång med att utveckla din idé och svara på dina frågor. 

Vill du hellre boka en tid?

Vill du hellre boka en tid, så skicka in din idé genom vårt formulär  så hör vi av oss!

Hitta hit

Teknikringen 1 ligger centralt på KTH Campus. Här hittar du karta och vägbeskrivning.  När du kommer in i lokalen, följ skyltningen.