Till innehåll på sidan

15 nya startups tar plats i Förinkubatorprogrammet

Mikaela Larsell Ayesa & Alice Axelsson, grundare av AXMA
Publicerad 2018-09-24

Det verkar inte finnas någon ände på hur många startups KTH kan producera. När KTH Innovation nu välkomnar Batch 8 tar 15 blivande startups plats i förinkubatorprogrammet.

KTH Innovations förinkubator är ett årslångt program för tidiga, teknikbaserade KTH-projekt som vill accelerera sin utveckling. Under fem år har 150 bolag antagits till programmet, där en strukturerad process, stark community och ökat fokus bidrar till snabb utveckling. Förinkubatorn syftar till att ge de antagna projekten de verktyg de behöver för att accelerera, och efter ett år vara klara att lanseras.

Möt Batch 8

Från smittspårning till surfvågor: möt Batch 8! 

Apostar 

Apostar kompetensutvecklar Sveriges apotekspersonal.

Besök hemsidan

AXMA 

AXMA utvecklar multifunktionella middagsbord med integrerade eluttag och mysbelysning för hemmiljö.

EHLCOIN 

EHLCOIN reducerar transaktionsavgifter och ger sina användare rabatter genom att fungera som en reklamfinansierad presentkortsapp.

Besök hemsidan!

insparva

insparva är en karriärsutvecklingsplattform för studenter, och en talangutvecklings- och rekryteringsplattform för företag.

Besök hemsidan

Jaisy 

Jaisy har utvecklat en en billig, icke-invasiv gulsots-detektor för nyfödda. 

Klimato

Klimato erbjuder en tjänst som beräknar och presenterar matens koldioxidutsläpp, och ger företag möjligheten att presentera, analysera och minska sin klimatpåverkan samtidigt som de skapa en god miljöprofil och transparens vid konsumtionsval.

Besök Klimatos hemsida

Meditechtive

Genom att smittspåra på ett snabbt och enkelt sätt ser Meditechtive till att läkare arbetar med människor, inte användargränssnitt.

Portable Wave Platform, PWP

En konstruktion för att skapa en surfbar våg i strömmande vatten, betydligt mer surflik än andra lösningar

Royal Schedule

En helautomatiserad schemaläggningstjänst som tillhandahåller kompletta och optimerade scheman.

Här hittar du hemsidan

SKOPAS

Laddar din powerbank på 10 minuter så att du kan använda den vid den mängd tillfällen då du inte har tillgång till elnätet.

SuperAnnotate AI

Överlägsen bildtaggning via AI

Besök hemsidan

Teamet bakom Tntor

Tntor

Tntor hjälper universitetsstudenter genom tuffa tentaperioder genom att sortera tidigare tentafrågor baserat på svårighetsgrad och ämne.

Läs mer här

Ventury

En webbaserad tjänst för entreprenörer och affärsänglar för att analysera och förstå de ekonomiska konsekvenserna av finansieringsanbud och avtal från investerare.

ZEAT 

Låter vem som helst, var som helst, få tillgång till ett poolområde för att boka solstol eller beställa mat och dryck.

Läs mer här

Vill du veta mer om förinkubatorprogrammet? 

KTH Innovations förinkubator är ett årslångt program för tidiga, teknikbaserade KTH-projekt som vill accelerera sin utveckling. Under fem år har 150 bolag antagits till programmet, där en strukturerad process, stark community och ökat fokus bidrar till snabb utveckling.