Till innehåll på sidan

Dela en dag ur ditt universitetsliv och vinn en resa till Lissabon!

Fyra studenter med klappbräden som man använder vid filminspelning
Publicerad 2023-03-07

Unite!:s studentvideotävling ger dig möjligheten att genom en kort film dela med dig av ditt studentliv och din kultur och vinna en resa till Unite!:s studentfestival i Lissabon i juni. Deadline för dig som går på KTH är 30 mars, 2023.

Syftet med tävlingen är att visa på den mångfald och interkulturella miljö som studenterna vid Unite!-universiteten representerar och skapa intresse för utbyten och kulturella möten inom Unite!. Filmen får vara max 3 minuter lång och den ska fokusera på ditt studentliv och dina studentaktiviteter för att kunna visas som ett exempel på vanliga och ovanliga studenters liv vid Unite!:s nio partneruniversitet.

Hur kan du delta?

Tävlingen är öppen för studenter på alla nivåer – inklusive doktorander och utbytesstudenter - vid partneruniversiteten inom Unite!. Endast ett bidrag per tävlande är tillåtet. Filmen ska porträttera en hel dag av ditt studieliv, såväl de rent studierelaterade delarna som campus, staden och landet du bor i, men också ditt personliga liv. Du kan välja att göra filmen på ett eller flera språk. Undertexter på engelska är ett starkt önskemål, även om språket i filmen är engelska.

Några exempel på vad du kan visa upp:

  • Ditt hem/studentrum

  • Livet på campus (en föreläsning, biblioteket, möten med andra studenter och lärare, studier)

  • Att ta sig till eller från universitetet och att röra sig inom staden

  • En tur till snabbköpet eller en måltid

  • Dina sport-/fritidsaktiviteter

  • Var och hur du umgås med dina vänner

Anmäl dig och få mer information här (unite-university.eu)

Innehållsansvarig:Kjell Carli
Tillhör: Om KTH
Senast ändrad: 2023-03-07