Till innehåll på sidan

Tidigare evenemang på KTH

KTH anordnar varje år ett stort antal evenemang av olika slag. Här finns en sammanfattning av några av KTH:s populärvetenskapliga arrangemang.

The Tale of the Great Computing Machine

Den innovativa operan ”The tale of the great computing machine”  är en betraktelse av vårt förhållande till naturen och tekniken. Operan bygger på “Sagan om den stora datamaskinen” som skrevs av KTH-professorn och nobelpristagaren Hannes Alfvén.

Teklafestivalen

Teklafestivalen är en heldag om teknik för tjejer och ickebinära i åldern 11–15 år. Syftet är att väcka ett större intresse för naturvetenskap, teknologi, ingenjörskonst och matematik.

TEDxKTH

TEDxKTH Salon är en återkommande höjdpunkt på KTH, där nya spännande teman och dynamiska talare står i centrum vid varje tillfälle.

KTH Debatt

KTH Debatt  är en arena och mötesplats för att diskutera aktuella och viktiga samhällsfrågor inom forskning och utbildning.

KTH:s öppna föreläsningar

KTH:s öppna föreläsningar tar upp aktuella ämnen och presenterar spännande forskning i populärvetenskaplig form. Alla föreläsningar spelas in så att du kan ta del av dem i efterhand.

Innehållsansvarig:evenemang@kth.se
Tillhör: Om KTH
Senast ändrad: 2023-12-05