Till innehåll på sidan

Möt KTH

Ansikte med teatermask

EVENEMANG

OPERADAX

 22 oktober 2021

KTH:s Akademiska Kapell och solister från Institutionen för Opera vid SKH bjuder in till en afton av högklassig sång och musik. Med dirigent Mats Janhagen och konsertvärd Christine Morgan.

Opera på KTH

Stadsbild med eventnamnet

Evenemang

Digitalize in Stockholm

20 - 21 oktober 2021

Digitalisera i Stockholm är en årlig konferens- och mötesplats för globala tankeledare och kommande stjärnor inom akademi, industri, regering och civilsamhälle.

Vår digitala framtid - en vision om 2040!

Labbmiljö

VETENSKAPLIGA KONFERENSER

Life Science Day 2021

28 oktober 2021

Life Science-plattformen vid KTH presenterar en workshop om vad forskare gjorde för att bekämpa COVID-19 inklusive iagnostiska tester, serologi, logistik inom hälso- och sjukvård, övervakning och förutsägelse av virusspridning och epidemiologi.

COVID-19 och KTH:s forskning inför framtida pandemier

Flygfoto över campus

EVENEMANG

KTH Sustainability Research Day

9 november 2021

Läget för klimatet är akut, det visar den senaste rapporten från IPCC. På årets KTH Sustainability Research Day får du träffa forskare på KTH som söker lösningar för klimatomställningen, samt beslutsfattare och organisationer som samverkar med KTH om hur klimatomställningen kan göras till verklighet.

Påskynda klimatomställningen

Studenter som äter tillsammans

FÖRELÄSNINGAR OCH SEMINARIER

Co-living – framtidens hållbara boende

8 november

Sara Ilstedt, professor på KTH, berätta om projektet ”Co-kitchen, Hållbart Co-living för studenter” som utvecklar framtidens hållbara bostäder. Målet med projektet är att utveckla kreativa och innovativa lösningar som utmanar både dagens byggregler och normer för boende.

KTH:s öppna föreläsningar

Instrument

Vetenskapliga konferenser

KTH Energy Dialogue

18 november 2021

Energiplattformens årliga konferens samlar akademiker och beslutsfattare i syfte att ta itu med utmaningar och visioner för en hållbar omvandling av urbana energisystem.

KTH Energy Dialogue

Snötäckta träd

EVENEMANG

KTH:s Julkonsert

6 december 2021

KTH:s Akademiska Kapell och Kongl. Teknologkören bjuder in till julkonsert. Traditionella svenska julvisor blandas med modern och internationell julmusik. Ett traditionellt luciatåg framförs också under den timslånga konserten som tar plats i Kungasalen på Kungliga Musikhögskolan.

Julkonsert på Valhallavägen 105

Om KTH

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Här möts studenter, forskare och fakultet från hela världen.

Om KTH

Samarbeta med KTH

KTH arbetar för att hitta hållbara lösningar på vår tids stora samhällsutmaningar genom samverkan med det omgivande samhället.

Samverkan

Träffa KTH

Har du frågor om studier? Kanske vill du besöka Campus och se dig omkring? 

Besök KTH

Det händer på KTH