Hoppa till huvudinnehållet
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Charlotta Alnersson

Profilbild av Charlotta Alnersson

Kommunikatör

Detaljer

Arbetar vid

SKOLKOMMUNIKATION

Adress
BRINELLVÄGEN 8
Rum

Om mig

Jag jobbar på kommunikationsenheten för skolan för elektroteknik och datavetenskap på KTH som kommunikatör. Mina ansvarsområden är utbildningskommunikation, webb och internkommunikation.

Det kan innebära att jag skapar innehåll för målgruppen presumtiva studenter; som alumnintervjuer eller studentprojekt. Men även marknadsföring av program och fristående kurser som Öppet Hus eller samarbete med studentambassadörer. På webben ansvarar jag för statistik, utveckling och utbildning av webbredaktörer. Internt kommunicerar jag via intranätet, Slack eller nyhetsbrevet pEECS.

Kommunikationsenheten stödjer skolans interna och externa kommunikation kopplat till utbildning, forskning och samverkan. Detta inkluderar stöd med att synliggöra utbildningsprogrammen för presumtiva studenter, skapa synlighet för våra forskare, effektiv internkommunikation samt stödja samarbete mellan näringsliv, forskare och studenter. Enheten ansvarar också för skolans digitala kanaler, det vill säga externa webbplatser, interna sidor och sociala medier.

För mera information och frågor, kontakta mig eller: