Hoppa till huvudinnehållet
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Anna Isoz

Profilbild av Anna Isoz

KOORDINATOR OCH PROJEKTLEDARE

Detaljer

Arbetar vid

KTH INNOVATION

Adress
TEKNIKRINGEN 1

Om mig

Jag är koordinator på KTH Innovation och ingår i ett team av 17 personer som hjälper forskare, studenter och anställda vid KTH att ta sina forskningsresultat och affärsidéer till marknaden. 

Sedan 2010, när jag blev avdelningens sjunde medarbetare, har jag varit med och byggt verksamheten som idag servar runt 500 personer vid varje tidpunkt. Jag arbetar bl.a. med att göra upphandlingar av affärskonsulter till våra innovationsprojekt, följer upp vår statistik och håller koll på att vi styr mot våra mål. Jag tar emot och besvarar mejl som kommer till vår gemensamma inkorg och slussar vidare nya idéer till våra affärscoacher. Dessutom är jag länken till övriga centrala avdelningar på gemensamt verksamhetsstöd, jobbar med rekryteringar och supportar vår avdelningschef i övriga HR-frågor. Inom Innovationskontoret vid KTH är jag bl.a. samordnare av vårt stöd till övriga högskolor i regionen.

 Som projektledare har jag bl.a. drivit Project W som syftade till att ta reda på varför så få kvinnor använde vårt stöd och hur vi kan förändra oss för att rätta till det. Sen 2016, då projektet startade, har vi ökat antalet kvinnor som är aktiva i innovationsprocessen med över 100%. Än finns mycket att göra på området men vi är på god väg!