Hoppa till huvudinnehållet
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lilly Engfeldt

Profilbild av Lilly Engfeldt

HR-ADMINISTRATÖR

Detaljer

Arbetar vid

HR EECS

Adress
MALVINAS VÄG 10

Om mig

Jag jobbar som HR-administratör vid HR-enheten på EECS-skolan (Datavetenskap och Elektroteknik). Jag är ansvarig HR-kontaktperson för avdelningen NSE (Nätverk & Systemteknik) med cirka 65+ anställda. Supporterar avdelningen och de anställda dagligen med alla typer av frågor inom HR-området. Förutom detta består mina arbetsuppgifter bland annat ut av att jag också ansvarar för administrationen och avtalen för flera ut av skolans timanställda, studenters timanställningar, skolans bisysslor och skolans tentavakter.

Innan jag började arbeta med HR på KTH arbetade jag som rekryterare och konsultchef på två olika rekryterings -och bemanningsföretag. Jag är utbildad personalvetare och beteendevetare. Innehar en dubbelkandidatexamen i Arbetsvetenskap (med inriktning arbetsrätt) och Sociologi (med inriktning socialpsykologi) vid Karlstads universitet och Uppsala universitet. Brinner för barns rättigheter och arbetade som volontär i Chennai, Indien hösten 2015.

HR-enhetens främsta uppgift är att på ett kvalificerat och proaktivt sätt stödja skolans chefer och anställda inom personalområdet för att få en attraktiv arbetsplats med en trivsam arbetsmiljö. Det inkluderar rekrytering, anställning och uppsägning samt jämställdhet, arbetsmiljö och miljöfrågor. Enheten stödjer även chefer och medarbetare i HR-frågor såsom löneuppgifter, frånvarorapportering, timanställning, stipendier, försäkrings- och pensionsfrågor. För mera information och frågor, kontakta mig eller:

Profilbild av Lilly Engfeldt