Välkommen till teoritentan i ADK 18 december 2014

Skrivtiden för tentan är två timmar, 9.00-11.00. Inga hjälpmedel är tillåtna. Därefter vidtar en obligatorisk tentagenomgång och kamraträttningssession som varar fram till klockan 12.

Det är många som vill tenta kursen och alla får inte plats i sal F1. Den som vill sitta i en mindre sal kan samlas utanför dörren till sal F1 klockan 8.30 och bli lotsade till en närbelägen sal.

Klockan 11.15 ska alla tentander samlas i sal F1 där jag kommer att gå igenom tentan uppgift för uppgift, och var och en får granska en anonym kamrats tenta. Bedömningen sker efter en tydlig rättningsmall och oklarheter reds ut under rättningssessionen. När tentan samlats in kommer jag att gå igenom och kontrollera kamratbedömningarna. Resultaten på tentan kan på detta sätt rapporteras i Rapp samma dag som tentan går.

Vad teoritentan examinerar framgår av betygskriterierna. Titta gärna också på senaste årets tentor, se tidigare kursomgångar.

På teoritentan ges bara betyg upp till C. Den som vill ha A eller B som tentabetyg får dessutom göra extralabben till labb 4 och redovisa den 13 januari 2015. Ingen föranmälan till extralabbsredovisningen.

Den som har minst C på minst två av dom tre betygsatta momenten i kursen och minst E på det tredje (efter att ommästarprov och extralabben redovisats) har möjlighet att gå upp på en munta 15 eller 16 januari 2015 för att höja vilket eller vilka som helst av dom tre betygen. Anmälan till muntan görs senast 8 januari 2015 på kurswebben (läggs upp senast nyår).