Sommarjobb: KTH Fiber- och polymerteknologi

Här kommer en annons för dig som vill sommarjobba på KTH i sommar. Annonsen har kort deadline, så skicka din ansökan fortast möjligt om du är intresserad!

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Tjänsterna tillhör avdelningen för ytbehandlingsteknik vid institutionen för Fiber- och Polymerteknologi. För mer information besök: https://www.kth.se/fpt/coating-technology

Arbetsuppgifter

Till arbetsuppgifterna hör huvudsakligen att arbeta tillsammans med våra forskare och doktorander med vanligen förekommande arbetsuppgifter i projekten, såsom provberedning och enklare analyser. Utöver detta kan en del enklare administrativt arbete förekomma.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att den sökande är KTH-student på civilingenjörs-/masterprogram med materialkemisk inriktning eller gymnasist på gymnasiets naturvetenskapliga eller tekniska program. Vi söker personer som är noggranna och strukturerade samt har förmågan att både jobba i grupp och självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan skall innefatta följande handlingar:

  1. Curriculum vitae
  2. Personligt brev med kortfattad redogörelse för varför den sökande är intresserad av tjänsten (max 1 A4)

Omfattning: Timanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Kontakt: Dr Linda Fogelström, lindafo@kth.se

Ansök senast: 2019-06-09 

Läs annonsen i pdf-format.