Jämför utbildningsprogramJämför fler utbildningar

Jämför KTH:s utbildningar med varandra och få en snabb överblick av utbildningarnas likheter och skillnader. Klicka dig sedan vidare till programbeskrivningen för att få fördjupad information om bland annat utbildningens kursinnehåll, intervjuer med studenter och kontaktinformation.

Öppen ingång 300 hp

• ExamenCivilingenjör, kandidat, master
  • Längd5 år heltid, 300 högskolepoäng
  • CampusKTH Campus
Öppen ingång är ett civilingenjörsprogram som ger dig möjlighet att få fördjupad kunskap om olika civilingenjörsprogram innan du gör ditt val. Under första året läser du grundläggande ingenjörsämnen och väljer därefter civilingenjörsutbildning. En start på Öppen ingång leder till en civilingenjörsexamen om 300 högskolepoäng, precis som om du hade börjat direkt på ett program.

Se därför diagram i Jämförelseverktyget eller läs i programbeskrivningen för respektive civilingenjörsutbildning för att se utbildningsinnehåll.

Byt

Jämför med ett annat program