Till innehåll på sidan

USA

I USA har KTH ett alumnnätverk i New York och ett i Silicon Valley. Alla KTH-alumner är välkomna att delta i de aktiviteter som anordnas.

New York

Välkommen till KTH Alumni Chapter New York. Vi är en grupp alumner som bor i New York som ständigt vill utöka vårt nätverk.

New York Chapter organiserar evenemang och aktiviteter under hela året, allt ifrån After Works till intressanta studiebesök. KTH-alumner, studenter och personal är välkomna att ta del av nätverket och aktiviteterna. Är du intresserad av att komma i kontakt med alumner i området eller vara med i kommittén, hör av dig till alumni@kth.se .

Gå med i LinkedIn gruppen för KTH alumner i New York

Registrera din epostadress och uppdatera ditt land till USA  för att få information om aktiviteter och händelser i landet

KTH New York Alumni Chapter kommitté

Sebastian Nordgrén 

Göran Strängmark

David Roll

Gruppfoto på medlemmar från New York Alumni Chapter på studiebesök på PWC
Studiebesök på PWC

Silicon Valley

Under våren 2017 skapades det lokala nätverket för KTH alumner i Bay Area-området i Kalifornien. KTH-alumner som bor, arbetar eller är på resa i området är välkomna att delta på evenemang eller aktiviteter som arrangeras av Silicon Valley KTH Alumni Network. Nätverkets uppdrag är att tillhandahålla professionella utvecklingsmöjligheter för alumner, nätverksmöjligheter samt fungera som ett nav för alla KTH-studenter eller professorer som besöker området. Vill du vara med i nätverket eller arrangera en alumnaktivitet, hör av dig till alumni@kth.se  .

Gå med i LinkedIn gruppen för KTH Silicon Valley Alumni

Registrera din epostadress och uppdatera din ort till Silicon Valley för att få utskick och inbjudningar

De fyra grundarna sitter på en bar leendes mot kameran.
123/5000 4 maj 2017 hade de fyra grundande medlemmarna av Bay Area KTH Alumni sitt första möte någonsin i San Francisco, Kalifornien

KTH Silicon Valley Alumni Network grundare

Sebastian Brännström

Jacob Jacobsson

Alex Olwal

Robert R. Urbaniak

Australien
Brasilien
Kina
Tyskland
Hong Kong
Indien
Indonesien
Japan
Norge
USA
Singapore
Spanien
Schweiz
Tanzania
Thailand
Storbritannien