Träffa handledare

Centrum för akademiskt skrivande & retorik erbjuder handledning i våra lokaler eller online och du har också möjlighet att komma på drop-in-handledning.

Boka handledning

Gå direkt till vårt bokningssystem online för att boka handledning. Samtliga handledare för texter och muntliga presentationer är heltidsanställda universitetsadjunkter som undervisar i språk, kommunikation och retorik på KTH:s olika program och kurser, samt på fristående kurser på KTH Språk och kommunikation.

Boka handledning hos CAS på svenska

Boka handledning hos CAS på engelska

Plats

Centrum för akademiskt skrivande & retorik har lokaler på KTH Campus, vi meddelar plats när du bokat en tid.

Det går även att få handledning på samma tider online via webbmötestjänsten ZOOM. Om du är intresserad av ZOOM-handledning, tala med den handledare som kontaktar dig. Klicka här för att komma till webbmötestjänsten ZOOM

Avbokning

Behöver du avboka din tid gör du det i bokningssystemet.

Regler

Vi erbjuder två handledningstillfällen (à 45 min) för varje text/presentation. Bokning görs på bokningssidan för det första handledningstillfället och tillfälle två bokas med den handledare du träffar vid det första tillfället. Glöm inte att avboka om du får förhinder. Om du uteblir från en bokad tid räknas det som ett av de två handledningstillfällen du kan få för en och samma text/presentation.

Handledning erbjuds för närvarande enbart till studenter på grundläggande nivå och avancerad nivå.

Drop-in-handledledning

Drop-in-handledare finns på plats i handledningslokalerna på KTH biblioteket under vissa tider. Utöver det har vi även drop-in-handledare på olika campus i olika perioder.

Övrigt

Behöver du en alternativ tid? Har du korta frågor eller förslag? Mejla oss på cas-handledning@kth.se

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: KTH Biblioteket
Senast ändrad: 2020-01-17