Till innehåll på sidan

Boka handledning

För studenter, doktorander, forskare, lärare och övrig personal

Två kvinnor sitter framför en dator. Den äldre kvinnan ger den yngre kvinnan handledning i hennes studier.

Behöver du hjälp med att söka information eller skriva referenser? Välkommen att boka handledning i informationssökning i ämnes- och patentdatabaser eller referenshantering i olika referenshanteringsprogram. Vi kan också hjälpa dig med olika typer av publiceringsfrågor, till exempel hur du gör dina publikationer fritt tillgängliga.

Handledningen tar ungefär en timme.

Mellan 21 juni och 22 augusti finns inga bokningsbara tider i kalendern nedan. Den som behöver hjälp under denna period kan skriva till oss på biblioteket@kth.se

Boka handledning på KTH Biblioteket

Boka talboksintroduktion

För studenter

Om du behöver få tillgång till talböcker börjar du med att boka du en talboksintroduktion på KTH Biblioteket. Du väljer den tid och plats som passar dig bäst i bokningsschemat. Vi erbjuder tider på Huvudbiblioteket, i Kista, i Södertälje eller i Flemingsberg.

Introduktionen tar mellan 30–40 minuter.

Under sommaren finns inga bokningsbara tider i kalendern nedan. Den som behöver hjälp under denna period kan skriva till oss på biblioteket@kth.se

Boka talboksintroduktion på KTH Biblioteket

Centrum för akademiskt skrivande & retorik 

För studenter

Vill du bli en bättre skribent? Behöver du vägledning när du ska skriva en rapport eller hålla en muntlig presentation? Har du kört fast med din skrivuppgift? Välkommen till Centrum för akademiskt skrivande & retorik för individuell handledning på svenska eller engelska. 

Boka handledning hos Centrum för akademiskt skrivande & retorik på svenska

Boka handledning hos Centrum för akademiskt skrivande & retorik på engelska

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: KTH Biblioteket
Senast ändrad: 2021-06-07