Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Öppettider och kontakt

KTH Biblioteket är ett offentligt bibliotek som är öppet för alla. Här nedan hittar du våra öppettider, kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till huvudbiblioteket och vårt bibliotek i Södertälje.

Öppettider

Huvudbiblioteket
Södertälje

För KTH-studenter och anställda med passerkort och giltig legitimation  är huvudbiblioteket tillgängligt från 8 på morgonen och från kl 9 är biblioteket öppet för alla (helgfria vardagar, undantag förekommer. Andra tider gäller under sommar/jul). Observera att biblioteket är obemannat kl 8–9.

Södertälje är öppet 7–15 (helgfria vardagar) och bemannat vissa vardagar.

Behörighet att komma in mellan 8 och 9 på huvudbiblioteket

Kommer du inte in i biblioteket på morgonen trots att du är KTH-ansluten? KTH:s lärare, studenter och forskare har automatisk access. Doktorander och teknisk/administrativ personal måste efterfråga access.

Vid frågor eller problem, gör följande:

Studenter: mejla kortexp@kth.se och be dem undersöka vad problemet kan vara.

Doktorander och teknisk/administrativ personal: Kontakta kortansvarig på din avdelning så att denna kan kontakta kortexp@kth.se

Återlämningslådor

När biblioteket är stängt går det bra att lämna tillbaka böcker i bokinkastet på huvudbiblioteket (bokinkastet är öppet dygnet runt) eller i bokinkastet i Södertälje (vanligtvis öppet kl 7–15).

Kontakta oss

Ikon telefon

Telefon

08 - 790 70 88

Idag

Telefonen är vanligtvis öppen helgfria vardagar 13–16, men kan ha avvikande tider vid exempelvis sommar. Övriga tider går det bra att mejla eller chatta med oss.

chatt ikon

Chatt

Idag

Chatten  är vanligtvis öppen helgfria vardagar 9–16, men har sommarstängt 21 juni – 11 augusti.

Följ oss på sociala medier

KTH Biblioteket finns på Facebook och Instagram. Följ oss gärna så du håller dig uppdaterad om våra nyheter och evenemang.

Hitta hit

Postadress

KTH
KTH Biblioteket
100 44 Stockholm