Till innehåll på sidan

Öppettider och kontakt

KTH Biblioteket är ett offentligt bibliotek som är öppet för alla. Här nedan hittar du våra öppettider, kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till huvudbiblioteket och vårt bibliotek i Södertälje.

Under sommaren har KTH Biblioteket begränsade öppettider och begränsad service, men vår digitala support är öppen alla vardagar under hela sommaren. Läs mer om service under sommaren .

Öppettider

Huvudbiblioteket


Södertälje


Biblioteken är bemannade enligt schemat ovan. För KTH-studenter och anställda med passerkort är huvudbiblioteket vanligtvis tillgängligt från 8 på morgonen (helgfria vardagar) och Södertälje 7–15 (helgfria vardagar).

Återlämningslådor

När biblioteket är stängt går det bra att lämna tillbaka böcker i bokinkastet på huvudbiblioteket (bokinkastet är öppet dygnet runt) eller i bokinkastet i Södertälje (bokinkastet är öppet när biblioteket har meröppet).

Behörighet att komma in mellan 8 och 9 på huvudbiblioteket

Kommer du inte in i biblioteket på morgonen trots att du är KTH-ansluten? KTH:s lärare, studenter och forskare har automatisk access. Doktorander och teknisk/administrativ personal måste efterfråga access.

Vid frågor eller problem, gör följande:

Studenter: mejla kortexp@kth.se och be dem undersöka vad problemet kan vara.

Doktorander och teknisk/administrativ personal: Kontakta kortansvarig på din avdelning så att denna kan kontakta kortexp@kth.se

Kontakta oss

Ikon telefon

Telefon

Telefon: 08-790 70 88 (vardagar kl 12–14)

Övriga tider kan du chatta eller mejla oss.

chatt ikon

Chatt

Chatten är öppen vardagar 9–16.

Chatten hittar du nere till höger i webbläsaren. Observera att du måste tillåta cookies i din webbläsare för att kunna använda chatten. 

Följ oss i sociala medier

KTH Biblioteket finns på Facebook och Instagram. Följ oss gärna så du håller dig uppdaterad om våra nyheter och evenemang.

Hitta hit

Postadress

KTH
KTH Biblioteket
100 44 Stockholm

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: KTH Biblioteket
Senast ändrad: 2023-05-30