Till innehåll på sidan

Öppettider och kontakt

KTH Biblioteket är ett offentligt bibliotek som är öppet för alla. Här nedan hittar du våra öppettider, kontaktuppgifter och vägbeskrivningar till huvudbiblioteket och våra bibliotek i Kista och Södertälje.

Öppettider

Huvudbiblioteket


Kista

För närvarande stängt för allmänheten.

Södertälje

För närvarande har vi oregelbunden bemanning.

Biblioteken är bemannade enligt schemat ovan. Vid ordinarie öppettider är huvudbiblioteket tillgängligt från 8 på morgonen på helgfria vardagar, Kista vardagar 7–23 och Södertälje vardagar 7–15 för KTH-studenter och anställda med passerkort.

Observera att vi för närvarande har oregelbunden bemanning i Södertälje, och ibland Kista, på grund av personalbrist. Ta kontakt med oss via chatten för att vara säker på att biblioteken är bemannade innan du åker dit.

Observera att om du är KTH-ansluten men inte arbetar eller studerar i Kista kan du behöva efterfråga behörighet, vänd dig då till Kista servicecenter .

När biblioteket är stängt går det bra att lämna tillbaka böcker i bokinkastet på huvudbiblioteket eller i återlämningslådorna i Kista och Södertälje.

Behörighet att komma in mellan 8 och 10 på huvudbiblioteket

Kommer du inte in i biblioteket på morgonen trots att du är KTH-ansluten? KTH:s lärare, studenter och forskare har automatisk access. Doktorander och teknisk/administrativ personal måste efterfråga access.

Vid frågor eller problem, gör följande:

Studenter: mejla kortexp@kth.se och be dem undersöka vad problemet kan vara.

Doktorander och teknisk/administrativ personal: Kontakta kortansvarig på din avdelning så att denna kan kontakta kortexp@kth.se

Kontakta oss

Ikon telefon

Telefon

Telefon: 08-790 70 88 (vardagar kl 12–14)

Övriga tider kan du chatta eller mejla oss.

chatt ikon

Chatt

Chatten är öppen vardagar 9–16. 

Chatten hittar du nere till höger i webbläsaren. Observera att du måste tillåta cookies i din webbläsare för att kunna använda chatten. 

Följ oss i sociala medier

KTH Biblioteket finns på Facebook och Instagram. Följ oss gärna så du håller dig uppdaterad om våra nyheter och evenemang.

Hitta hit

Postadress

KTH
KTH Biblioteket
100 44 Stockholm

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: KTH Biblioteket
Senast ändrad: 2022-08-30