Centrum för akademiskt skrivande & retorik

Ingenjörer och arkitekter behöver starka kommunikativa färdigheter för att kunna samverka med intressenter, klienter och kolleger. Vid Centrum för akademiskt skrivande och retorik får studenter på alla utbildningsnivåer hjälp med att förbättra sina texter och muntliga presentationer. Använd länkarna i menyn för att boka handledning och ta del av de onlineresurser som erbjuds.

Hand håller i penna och skriver i ett block.
Fotograf Fredrik Persson

Centrum för akademiskt skrivande och retorik samarbetar med alla KTH-studenter för att utveckla deras färdigheter i olika sorters skrivande och muntlig kommunikation. Under kostnadsfria individuella handledningsträffar hjälper handledarna på centret studenterna att komma igång med uppgifter, att ta itu med och övervinna skrivkramp eller prestationsångest, att lära sig strategier för bearbetning av text och hur man på egen hand kan arbeta med korrekturläsning.

Oavsett om du har en skriftlig eller muntlig uppgift under din kurs kan våra språk- och retorikhandledare hjälpa dig att vässa dina färdigheter och förbättra din kommunikation.

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: KTH Biblioteket
Senast ändrad: 2019-06-10