Hoppa till innehåll

Premiär för VS nya blogg

Porträtt på Åsa Ankarcrona
Åsa Ankarcrona, chef för Kommunikationsavdelningen. (Foto: Theresia Köhlin)

Hur kan vi berätta på ett tydligt och konkret sätt om vad som pågår inom verksamhetsstödet? Jo, genom att vi nu öppnar upp den här kanalen – På gång inom VS.  Den är tänkt för dig som vill veta mer om och följa utvecklingen av vårt verksamhetsstöd.

Här kommer vi chefer som ingår i universitetsdirektörens ledningsråd att dyka upp med nya inlägg var fjortonde dag. Du hittar På gång på VS på intranätets startsida och  du kan även prenumerera på inläggen. Då får du en avisering via e-posten när ett nytt inlägg publicerats.

Kommunikation är en avgörande förutsättning för att lyckas med förändring och utveckling. Därför är just internkommunikation och ledningskommunikation två områden som vi inom kommunikation kommer att prioritera. Vi kommer därigenom också att fokusera på det som underlättar för lärare och forskare i deras uppdrag, till exempel:

  • rätt evenemangsstöd när det efterfrågas
  • utveckling av nyhets- och pressarbete framförallt kopplat till spridning av forskning till KTH:s målgrupper
  • att effektivisera arbetet med nyhetsbreven

Genom att alla kommunikatörer på KTH är involverade och delaktiga i utvecklingsarbetet har vi goda förutsättningar att ta KTH:s kommunikation till nästa nivå. Vi träffas i september på campus Kista och jobbar vidare med detta.

Vi vill också kroka arm med exempelvis HR och IT så att vi tillsammans lägger grunden för att det ska bli tydligt och lätt att göra rätt.

Har du tankar, synpunkter eller inspel av något slag – hör gärna av dig!

Åsa Ankarcrona, kommunikationschef, osajoh@kth.se