Vad gör en ingenjör?

• Vart ligger KTH?
  • Hur är det att plugga på universitetet?
  • Är det ohyggliga mängder matte?
  • Jobbar en IT-utvecklare i en mörk källare?

Om du någonsin har undrat över dessa frågor så har du kommit helt rätt! Det här är bloggen som ska hjälpa dig igenom alla dina funderingar kring hur det är att studera till ingenjör. I förra inlägget gav jag en snabb introduktion till vem jag är, men glömde självklart att presentera vem bloggen riktar sig till.

Du kan vara en förväntansfull gymnasieelev som längtar till studenten, en livsnjutare som rest jorden runt och börjar känna suget av att utbilda sig, en ambitiös person som hade jobbet kirrat innan gymnasiet var avklarat eller en dagdrömmare som snubblat över ordet ingenjör och börjat fantisera om vad en ingenjör gör.

More giants are needed! Are you one of them?

Vem du än är så är du mer än välkommen! Alla har vi olika vägar in till KTH, och varje resa som man gör på KTH är unik. Jag hoppas att min resa kan inspirera dig till att ta ett av dina största beslut i livet*.

*ingen press, du kan alltid ångra dig 😉

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!