Representerar KTH

Denna blogg är inte om mode, men dagens outfit visade sig vara värt besväret! Efter lunchen skulle jag och mina projektmedlemmar ha ett möte med vår professor i Security kursen. I korridoren utanför professorns kontor blev vi stoppade av en förbipasserande person som sa ”Kommer du ifrån KTH? Jag har pluggat där” (på engelska såklart).

Tyvärr hade vi bråttom till mötet och hann bara utväxla några få ord. Förhoppningsvis springer vi på varandra igen. Synd att jag inte tog med mig hela min KTH-kollektion som jag har samlat på mig efter att ha jobbat X antal event under fyra år på KTH. Det är nog lika många T-shirts som jag packade ner till USA. Alltid roligt att prata med någon som har en koppling till KTH!

Kan knappt tro mig själv att jag skriver detta: tja tja bloggen, här är dagens outfit!

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och ska börja mitt femte år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!