KTH Södertälje

Något som inte alla känner till är att KTH består utav hela 5 campus. De är utspridda över Stockholm och förorterna till Stockholm. Söderut hittar vi KTH Södertälje!

KTH Södertälje blev nyligen renoverat och studenterna där fick flytta in detta år efter årsskiftet. Jag har snackat med två utav studenterna där som berättade om hur det är att plugga i Södertälje. Under denna vecka kommer ni att få höra från Alexandra och Gabriel. De kommer att dela med sig av bland annat varför de valde sin utbildning och vad det bästa är med KTH Södertälje. Håll utkik!

Alexandra och Gabriel på KTH Södertälje.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!