Ett nytt år

Det jag äskar med ett nytt år är all nya idéer man får och planer man sätter upp. Nyårslöften kanske inte är till för att hållas men jag tycker att de ger inspiration. Inför 2019 finns det några saker som jag är lite extra taggad inför:

  • En plastfritt månad: Är det inte läskigt att tänka sig att det kommer finnas mer plast än fisk i haven år 2050 om vi fortsätter skräpa ner så som vi gör nu? För att bli lite mer medveten om all plast som jag använder är jag taggad på att köra en plastfri månad. Jag tänkte därför försöka hänga med på ett event som kallas Plastic Free February. Vad tänker ni? Är ni med? 
Av Justin Hofman
  • Lyssna på ljudböcker: Jag lyssnar på hur många podcasts som helt, däremot har jag aldrig lyssnat på en ljudbok. Nu har jag precis laddat ner en ljudboksapp och tänker dyka ner i djupet av alla de där böcker jag velat läsa men inte haft tid för. Först ut är Hypnotisören av Kepler.
  • Mer begagnat, mindre nytt: Jag har satt upp ett litet mål för mig själv att försöka köpa så lite nytt som möjligt och istället söka mig till andra alternativ så som att låna eller köpa begagnat. Det är klar att det är lite mindre bekvämt att handla begagnat men hur kul är det inte när man fyndar en cool matta på ena loppis eller en snygg tröja på second-hand?!?!

//Malin