Armada i backspegeln

Armada är över för den här gången och jag skulle inte kunna känna mer mig mer stolt! Sedan februari i år så har jag tillsammans med resten av projektgruppen jobbat hårt med att 170+ företag och tusentals besökare ska få en så bra mässa som möjligt.

I IT-teamet så lyckades våra fantastiska utvecklare klara av 230+ tasks, göra 651 commits till Github och klara av en mässa utan något IT-haveri 🙂 Deras slit sedan i början av maj gjorde det var möjligt att mässan blev av, så enkelt är det!

Den traditionsenliga banketten som alltid går av stapeln efter den första mässdagen var makalös i år med Harry Potter-tema och Al Pitcher som konferencier (vilket var ett genialiskt val).

Förkylningen som efterföljde Armada var nästan planerad och det kommer nog ta ett bra tag innan man hinner smälta att vi faktiskt lyckades med mässan ännu ett år 🙂

// Oscar