Mitt 2019

Jag fortsätter se tillbaka på 2019. Även om jag tagit alldeles för få bilder under 2019 har jag ändå lyckats få ihop denna lilla samling av bilder som representerar mitt år.

Våren: Jag tycker alltid att våren går så fort, vilket beror på att det ofta är mycket fokus på studier.  Det är en tid som präglas mycket av tentaperioder (eftersom vi hinner med tre tentaperioder under vinter/våren – en i januari, en i mars och en i maj/juni). I våras välkomnade vi den lilla kattungen Elvira till vår familj.

Sommaren: Jag jobbade hela sommaren, verkligen hela sommaren. Däremot njöt jag av ledigheterna på helgerna genom att till exempel besöka Lollapalooza eller åka på en weekend till Barcelona. Då och då tvingade jag vänner och familj att komma förbi mig på jobbet och äta lunch med mig.

Hösten: Hösten måste väl ändå vara den bästa tiden på året. Denna hösten har handlar mycket om att planera inför exjobbet som vi ska göra nästa termin. En sak jag hann göra i höstas som jag tycker va lite coolt var att cykla från mina föräldrar ute på Värmdö in till stan

Vintern: Det är nu till vintern som jag märker av att jag jobbade hela sommaren, jag har varit i stort behov av ledighet. Jag har försökt att koppla bort KTH så mycket som möjligt under julen, men det är lättare sagt än gjort när man har tentor väntar i början av januari.  Under hösten och vintern har jag verkligen uppskattat att vara på KTH Campus och hänga med mina kursare. Det känns lite tungt att KTH börjar närma sig ett slut, samtidigt som det såklart känns väldigt spännande.

//Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.