Instagram-tips

Jag gjorde en gång ett inlägg där jag tipsade er om mina bästa poddar (läs här), men något som jag tycker är minst lika roligt att få hör andras tips kring är Instagram-konton. Det både härliga och stundvis lite farliga med sociala medier är ju det att man på ett sätt väljer sitt flöde av input. Jag vill känna mig inspirerad av mina sociala medier och därför blir det viktigt att ibland städa mina sociala medier för att fylla på med sådant som motiverar och ta bort sådant som egentligen mest skadar mig. Jag tänker att jag nu ska dela med mig av några av de kontona som jag har uppskattat lite extra mycket på senaste tiden. 

  • Ekotipset: På detta konto så tipsar Ellinor Sirén om hur man får en mer giftfri oh miljövänlig vardag. Du få reda på från hur du gör fröbomber för bina eller hur gör din egen växtdryck, men du kan också få lite eko husmårstips. Visste du till exempel att ättika fungerar bra som sköljmedel? 
  • Papperochpenna: Detta är kort och gott ett konto där musikern Julia Ivansson skriver ner sina texter på papper med penna. 
  • Sheldricktrust:  Det är här kontot för Sheldrick Wildlife Trust, som bland annat driver det elefantbarnhemmet som jag besökte när jag var i Kenya och skrev min kandidatuppsats. Via kontot kan man lära känna alla de elefanter som bor och har bott på elefantbarnhemmet.

//Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.