Uppropet närmar sig

Nu är skolstarten nära. På måndag den 16 augusti är det obligatoriskt upprop! Plats och tid skiljer sig åt från program till program så ta reda på vad som gäller för just dig HÄR.

Jag hade lite blandade känslor inför min första skoldag. På vägen till skolan var jag rätt nervös, men det släppte när jag hade kommit fram. Jag var nog mer förväntansfull än nervös. Jag såg fram emot att få träffa och lära känna nya människor och jag kände mig motiverad till att börja plugga på KTH!

på bilden ser man en av KTH:s byggnader på campus inne i stan.

Frågor inför uppropet:

Vad behöver jag ta med mig?

Giltig legitimation! Det behövs för att kunna legitimera dig så att du får tillgång till ditt KTH-konto samt ett passerkort.

Gör det något om jag missar uppropet?

Ja, du måste närvara på uppropet annars kan du förlora din plats. Om du inte kan delta på grund av exempelvis sjukdom måste du ansöka om dispens.

/Maha