Casekvällar och lunchföreläsningar

Den här veckan har jag varit på två casekvällar som arbetsmarknadsmässan armada har anordnat i samarbete med olika företag! Superroligt att få kontakt med näringslivet och samtidigt lösa lite roliga case med andra studenter. I ett av casen skulle vi komma på en innovation för deras företag som inte är en del av verksamheten idag, och min grupp landade en * trumvirvel * 2a plats!! Vann en otrolig vinst i form av en termos, perfekt inför vintern och kommande exjobbsskrivande! 🙂

Utöver casekvällarna så anordnas även lunchföreläsningar som är ett annat sätt att lära känna företag! Ett plus i kanten med lunchföreläsningar är att det bjuds på lunch= ingen matlåda behöver tas med! På ett företag så behövs ofta massor med olika ingenjörer, inte bara inom det området som företaget specifikt jobbar med, så det är väldigt intressant att lära sig mer om olika företag och var just mina kunskaper och egenskaper skulle passa in!

stor skärm, scen, publik

Det finns såå många möjligheter att komma i kontakt med företag och näringslivet under sin tid på KTH, och dessa evenemang är ett bra sätt att få en uppfattning av vad olika företag har för arbetskultur, affärsområden och annat som är intressant att veta inför framtida karriär!

/Evelina