Mitt skolår 2021

Skolåret 2021 gick i en rasande fart, och jag trodde inte att det här året på masterprogrammet skulle gå så otroligt fort! Här kommer några highlights från mitt 2021:

1. Läste nog enligt mig de roligaste kurserna genom min tid på kth, framförallt en kurs i elektrokemiska energiomvandlare, och koldioxidneutrala energi och transportsystem. Fick även in en hel del kurser inom hållbarhet och miljö, vilket var väldigt kul! 🙂
  2. Lärde känna flera nya vänner! Trots distansstudier under vårterminen 2021 så lärde jag känna flera fina personer under alternativa former via olika projekt. Efter att ha hängt via zoom en hel del var det kul att lära känna varandra ”på riktigt” under höstterminen då vi varit lite mer på campus. Dom lättade restriktionerna gjorde även att vi gick på några evenemang under hösten, b.la armadabanketten!
  3. Mindre studentliv har lett till mer: uppleva stockholm! Har passat på att gå på museer som varit öppet när restriktionerna lättade upp under hösten. Har även navigerat mig runt i brunch och fikautbudet, som är oändligt i sthlm!

Har så många fina minnen att se tillbaka på från mitt år 2021 på kth och i sthlm, och det är jag tacksam för! Kurserna jag läst och projekten jag gjort detta år har framförallt lett mig till 2022’s utmaningar. Jag är superpeppad på nästkommande år då framförallt mitt exjobb drar igång under januari, mer om det får ni veta framöver! 😀

/Evelina