Hoppa till innehåll

Välkomna!

Hej och välkomna till en annorlunda bloggvår 2021, precis som Ludvig skrev! Mitt namn är Iva och jag är en utåtriktad och nyfiken 24-åring från Småland, som just nu pluggar sista (!) terminen på civilingenjörsutbildningen inom Energi och Miljö. Jag älskar att resa och träffa människor från olika delar av världen, och har varit utomlands i samband med KTH i två vändor- under våren 2019 gjorde jag ett Minor Field Study i Amazonasregionen i Colombia (praktiskt taget mitt i djungeln), och under våren 2020 gjorde jag ett utbyte i Perth, Australien och stannade där mitt under pandemin. Två rätt olika utbyten som båda var under specifika omständigheter skulle man kunna säga!

     
Leticia, Colombia (där jag gjorde mitt MFS) 
    Lite random bilder från mitt utbyte i Perth

Under våren kommer jag dela med mig och berätta om mina två utbyten- tips, erfarenheter, utmaningar och vad man bör tänka på innan och under tiden man är iväg. Jag älskar även att ta bilder, så det blir mycket bilder och videos! Mina utbyten var bland de bästa erfarenheterna i mitt liv så jag är supertaggad på att berätta om dem och försöka uppmana andra till att åka, och även svara på era frågor så tveka inte på att höra av er! Utöver det kommer jag även att skriva allmänt om utbyten och andra utbytesmöjligheter. Hoppas vi ses här!

Ha det bra så länge,

/ Iva

 

Social femteårsstudent på civilingenjörsutbildningen inom Energi och Miljö med en master inom hållbar energiteknik som älskar att resa! Jag har varit utomlands två gånger i samband med KTH- ett Minor Field Study i Colombia våren 2019 och ett utbyte i Perth, Australien under våren 2020. Jag kommer framför allt blogga om detta, hoppas vi ses på bloggen! :)