Hoppa till innehåll

Berlin

Hallo!

Det bästa med att ta tåget till utbytet (förutom att det är miljövänligt) är att man kan göra en tågluff utav det med stopp på vägen. Jag och Sophie valde att stanna en helg i Berlin på vägen ner till Zürich, vilket var så roligt! Här kommer våra tre dagar i Berlin i bilder:

I nästa inlägg fortsätter tågresan mot Zürich, ciao!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!