Hoppa till innehåll

En sista vandring

Hallo!

Nu är i princip vandringssäsongen över här, och därmed även min (vad det just nu känns som) vandringsblogg haha. Jag tänkte att jag skulle kunna skriva och tipsa om lite mer praktiska saker om utbytet – så kommentera gärna om det är något särskilt ni skulle vilja veta eller funderar på: allmänt om att åka på utbyte, men också om det är något specifikt om Schweiz eller ETH!

Medan ni funderar på om det är något ni vill fråga kan jag dela med mig av lite bilder från vandringen till Oeschinensee här nedanför.

P.S. För att svara på en första eventuell fråga: Ja, man kan åka på utbyte till Schweiz utan att tycka om att vandra och vilja åka iväg på äventyr varje helg lika mycket som jag gör haha. Mitt utbyte i Schweiz och Zürich har hittills varit fantastiskt, även exklusive vandringarna! D.S.

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!