Hoppa till innehåll

Pluggapluggaplugga

Hallo!

Som rubriken avslöjar är det endast plugg på min agenda just nu. Två grupparbeten har kommit igång med mycket saker att göra, samtidigt som jag hade en presentation igår och har en assignment deadline nu på onsdag. Så det blir en hel helg av plugg för mig! Som tur är så fick jag en bra avslutning på veckan och bra start på helgen tack vare två saker:

1. Finafinafina Zürich! På väg hem från min sista lektion igår så kändes det plötsligt som att jag var mitt i en målning. Tankarna på plugg pausades en stund medan jag stod på Bahnhofbrücke och njöt av den vackra utsikten med en rosafärgad himmel i solnedgången.

2. Igår kväll hade vi Halloweenfest här i huset och oj vilken fest det blev! Hur mycket folk som helst kom – och i full utklädnad. Det var främst en fest för oss i huset, men även vänner/bekanta till oss i huset var inbjudna. Så det blev en riktigt bra fest med fullt hus, bra stämning och som höll på ända till morgontimmarna.

Nu ska jag sova för att orka gå upp tidigt imorgon och fortsätta pluggandet, ciao!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!