Hoppa till innehåll

Båtutflykt

Söndagar här är väldigt lugna. Butikerna i stan är stängda och mataffärerna stänger relativt tidigt. För att ha något att göra bokade vi in en dagsutflykt igår. Vi seglade med en katamaran till en sandbank som ligger utanför ön Malolo Lailai. Där fick vi bada, sola och snorkla. Vi skulle egentligen ha snorklat på två ställen men vågorna var lite för höga så vi fick inte snorkla på ena stället. Sammanfattningsvis var det en väldigt härlig och rolig dag!

Här ser man sandbanken. Kunde tyvärr inte ta några bilder när jag var där ute för jag simmade dit.
Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!