Hoppa till innehåll

Hemma

Igår kom jag hem till Sverige igen. Det var en lång resa på ca 30h med två byten, ett i Singapore och ett i Finland. Vi kom iväg nästan 2h försent från Nadi pga ett åskväder (det blev strömavbrott på flygplatsen två gånger) men jag hade lång bytestid i Singapore så det gjorde inget. Hur som helst känns det skönt att vara hemma igen. Jag är dock vääldigt trött men det kanske inte är så konstigt eftersom tidsskillnaden mellan Fiji och Sverige är 10 timmar…

Jag har några fler inlägg som jag gärna vill publicera innan jag tackar för mig. Men innan jag lägger ut nästa inlägg vill jag passa på att önska er en trevlig midsommarhelg!

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!