Hoppa till innehåll

Välkomna in!

Det är dags att visa er hur jag bor här i Italien…

Välkomna in, stig på!

Så här såg det ut när jag flyttade in, väldigt tomt om man jämför med nu!

Här är några bilder från nu!

Något jag har insett är att det går ganska snabbt att göra sig hemmastadd. Jag kände mig hemma så fort jag hade dekorerat med några böcker & växter, funderat ut hur jag skulle ta mig runt i staden och hittat närmsta snabbköp.  Sen känns det såklart ännu mer som hemma så fort man har hunnit skaffa några kompisar! Jag är väldigt tacksam över att jag hittade någonstans att bo till slut.

För er som ska åka på utbyte terminen som kommer kan jag rekommendera att gå in i Facebook-grupper och kontakta människor som har gjort inlägg att de letar efter bostad terminen eller året innan, för att fråga om det finns möjlighet att ta över kontraktet ifall personen ska hem. I övrigt gäller övriga tips från mitt tidigare inlägg om att leta boende i Italien.

Ci vediamo!

Medicinsk bioteknik 5:e året, Università di Padova i norra Italien.