Hoppa till innehåll

Vandring i Montanejos!

¡Hola!

Äntligen!!! Som jag har längtad efter att få åka till Montanejos och nu när jag har lite mer tid i mitt liv (ibland får man faktiskt ta ledigt under en helg) så bestämde jag mig för att jag och min syster skulle åka dit!

Jag kände att jag ville passa på att göra lite roliga saker som jag inte riktigt har hunnit göra eftersom jag har känt att jag alltid har haft mycket att göra i skolan och det känns väldigt dåligt att man tackar nej till sina kompisar att göra saker. För det är ju nu som man vill göra så mycket som möjligt, lära känna varandra, åka iväg på saker, uppleva något nytt. Så jag är otroligt tacksam att Caisa (min syster), ville/kunde komma ner den här sista veckan i Valencia och göra det sista på min bucket-list.

Sååå, vi åkte till Montanejos med Erasmus VIP, som jag tidigare nämnt så brukar det alltid vara några äldre som hänger med på resor med dom. Det var ingen skillnad här.

Jag hade velat åka dit i början av terminen, mest för att Montanejos är känd för att ha en badplats där man kan svalka av sig och speciellt när det var över 30 grader varmt i Valencia i början av terminen så hade det varit perfekt. Dessutom var jag väldigt avundsjuk på min rumskompis Jhason som drog dit istället för mig :/

Men men…

Nu är det gjort! Dock även fast vi hade med oss badkläder och det var hyfsat varmt i vattnet på grund av värmekällan som strömmar, så var varken jag eller Caisa sugna på att bada när det var ca 10 grader varmt och skugga…

Som tur hade vi istället en härlig vandring på ca. 10 km (bättre än dom 16 km vi hade igår) och lärde känna en tjej från Österrike som var jättetrevlig. För någon anledning verkar jag bara stöta på personer från Graz när dom säger att dom kommer från Österrike. Men det är kul!

Nu har jag gjort det här, så det känns skönt!

Nu på torsdag åker jag hem till Sverige vilket ska bli kul och ledset på samma gång, men jag ska försöka knapa ihop några avslutande och sammanfattande meningar om utbytet i Valencia, sen får jag säga tack för mig!

¡Ciao!

Hejsan! Jag heter Emil och är masterstudent på Medicinsk Bioteknologi. Just nu läser jag mitt femte år på Universitat Politècnica de València (UPV) via KTH:s utbytesprogram. Följ med mig i mitt bloggande där jag berättar om hur det är att leva och studera i Spanien! ¡Hasta luego!