Hoppa till innehåll

Frisör!

Förra veckan hade jag faktiskt inbokat ett frisör besök. Min mamma är frisör så jag har aldrig varit hos en annan salong men mitt hår var verkligen i behöv av lite uppdatering. Så jag fick tips av en holländsk tjejkompis här om var jag skulle gå. Jag ville göra lite ljusa slingor samt klippning, detta kostade 240 euro, DYRT! Men jag gick också till typ den finaste och antagligen bästa salongen i Delft, vågade inte lita på google och visste inte om alla var vana vid att slinga så det skulle matcha mitt blonda hår.

Men det gick jättebra! Var spännande att se hur de jobbade här. De började med att sätta mig runt ett stort avlångt bord, med flera fåtöljer/stolar. Där gjorde en tjej en konsultation på mig och frågade vad jag ville göra, gav prisförslag osv. Sen satt jag kvar där och en färgspecialist började göra folieslingor. Sen gick jag till ett annant rum när det var dags att skölja och sen när jag var klar med allt där inne tog en annan tjej emot mig som var specialist på klippning.

Resultatet blev väldigt naturligt och fint, jag är nöjd!

salongen

Linnéa heter jag och pluggar nu fjärde året på arkitekturprogrammet. Jag kommer vårterminen 23 göra utbyte på TU Delft och flytta till Holland. Häng med på mitt äventyr!