Hoppa till innehåll

Reseplanering efter en fullspäckad helg

Klockan är 23:55 här borta, söndag kväll och jag och Kristy har slutpresentation i KEXet för våra handledare imorgon. Men här är det fullt fokus på resten av veckan. Eftersom vi kommer vara så gott som klara med KEX arbetet imorgon vill vi åka på safari så nu sitter vi och planerar för fullt med kartor och excel för att se vilka alternativ vi har. Många förare kör privat och därför sitter man och prutar och förhandlar med alla och jämför priser från olika håll och kanter.

I torsdags var vi faktiskt på vår allra första safari i Nairobi National Park och igår var vi på hajk och nådde 3370 meters höjd. Idag gick vi med ett par klasskompisar till kyrkan och efter det var vi på marknad men jag ska ta och lägga upp lite bilder från dessa äventyr någon gång nästa vecka.

Men snart ska vi gå och lägga oss så vi inte försover oss för presentationen imorgon!

Hallå där! Jag heter Ida och under våren/sommaren ska jag iväg till Kenya på MFS och GDH!