Hoppa till innehåll

Vinter i Trondheim

Jahopp, då har snön slutligen kommit hit till Trondheim. Är lite kluven vad jag ska tycka om detta. Jag är inte direkt känd för att gilla vinter och kyla, så det är inte direkt att jag hoppade av glädje under gårdagens snöoväder. Å andra sidan så är det faktiskt väldigt fint med det vita täcket över staden som gör de mörka dagarna något ljusare. När jag åkte till Norge visste jag ju såklart att det skulle bli snöigt, så detta blir lite KBT för mig! Det är åtminstone trevligare att se ut över ett snöigt landskap när man sitter inne och tentapluggar, jämfört med om det skulle regna.

Problemet med vackra vinterlandskap är att man ibland måste ta sig ut i kylan.
Att gå med sneakers till gymmet var inte mitt mest kloka beslut.

 

Hej! Jag heter Alexander och kommer blogga om mina utbytesstudier i Trondheim. Häng med på mina resor!