Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • KTH i stålrevolution

  När FN:s klimatmöte samlade världens ledare i New York i höstas stod Sverige för två av snackisarna: Greta och ”HYBRIT” – ett initiativ drivet av SSAB, Vattenfall och LKAB som ska göra ståltillverkningen fossilfri och rejält dra ned CO2-utsläppen i Sverige. KTH spelar en viktig roll i det som kallats en revolution inom ståltillverkningen.

 • Hållbarhet i praktiken

  Vill du lära dig att använda olika metoder för att identifiera förbättringspotential för hållbarhet? Hur du smidigt kan integrera förbättringsarbete kring miljö i det dagliga arbetet? Vill du ha verktyg för att införa nya arbetssätt i din organisation och engagera medarbetarna? Denna praktiskt upplagda kurs ger dig kunskap om hur du kan stötta din verksamhet att bli mer hållbar.

 • Lean & Green

  Fördjupa din kunskap i Lean genom att lägga till "Green Kaizen" i din verktygslåda. Under en fyra halvdagars kurs kommer du att få träna på ett miljöförbättringsverktyg som engagerar medarbetarna för att minska den egna arbetsplatsens miljöpåverkan. Detta verktyg bidrar även till att öka takten i förbättringsarbetet.

 • Sustainable Transport Systems

  Kursen är skräddarsydd och levererad till medarbetare på Scania för att öka kunskapen om hållbarhet och hur det kan hanteras inom ett industriellt sammanhang. Utöver att lära ut grunderna i hållbarhet, visar kursen också hur en hållbarhetsstrategi kan bidra till att skapa värde för både företaget, dess kunder och samhället som helhet.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22