Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 7

 • Kista öppnar mötesplats för innovationer

  På Mentorspace i Kista testas nya idéer och innovationer i samverkan mellan akademi, företag och samhälle. Initiativtagaren, professor Mark Smith, hoppas att den nyinvigda mötesplatsen blir ett ställe där studenter kan förverkliga sina drömmar.

 • Flytt ökar gemenskap på ICT-skolan

  För första gången sedan ICT-skolan bildades har all verksamhet samlats under ett och samma tak. De nyrenoverade lokalerna invigdes i veckan.

 • Välkomstsida Informationsteknik

  Vi på KTH vill att du ska få en individuell kunskap som räcker länge och att dina kunskaper inte bara är relevanta idag utan också smidigt kan anpassas till nya teknikområden i framtiden. Detta kan du få via vår civilingenjörsutbildning Informationsteknik.

 • Kista kopia

  Vid KTH Kista erbjuds utbildning och forskning inom alla de områden som utgör dagens informationssamhälle.

 • KTH Kista, med fokus på IT

  Vid KTH Kista erbjuds utbildning och forskning inom alla de områden som utgör dagens informationssamhälle.

 • Informationsteknik, civilingenjör 300 hp

  Civilingenjörsutbildningen inom Informationsteknik på KTH ger dig möjlighet att jobba med framtidens utmaningar inom såväl internationella företag som startupföretag. Här lär du dig att arbeta i team med andra för att utveckla informationsteknik som hjälper människor inom allt från skapandet av klimatsmarta lösningar till system som styr moderna fordon och utveckling av bättre medicinsk teknik.

 • Datateknik, högskoleingenjör 180 hp

  Högskoleingenjörsprogrammet inom Datateknik vid KTH i Kista passar dig som vill utveckla framtidens appar och uppkopplade produkter. Bara kreativiteten sätter gränserna i en bransch där efterfrågan på nya moderna tekniska lösningar är stor. I Kista befinner du dig mitt i Sveriges ”Silicon Valley” med närhet till många företag inom IT-området.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22